Extraordinärt skydd för ditt gods

Vad är sweloxx containerlås? Vad gör det unikt?

Det här är världens enda löstagbara låsbom som är patenterad och certifierad enligt klass 4 i Sverige. Den har utstått och klarat svåra tester av beständigheten.

sweloxx containerlås är trots sin säkerhet och tyngd inte djupare än att den håller sig inom containerns yttermått. En person kan dessutom ensam montera av och på låset, och det sker ingen åverkan på containern vid montering. Därmed inget arbete med återställning.

Containerlås - för transport och förvaring

Förvara ditt gods säkert både när det ska transporteras och när containern står som extra lagerförråd på arbetsplatsen. sweloxx låsbom är en god investering oavsett om containern ska röra på sig eller användas lokalt.

Du låser enkelt containern med något av de hänglås som passar i sweloxx slimmade design, ANCHOR (880-4L), ANCHOR 840-4 L och Assa Abloy (PL 350 25). Vi har alltid ANCHOR hänglås på lager och vid behov ordnar vi hänglås med likalåsning, ovalcylinder och extra nycklar.

Den grunda låskåpan gör att hela anordningen håller sig inom containerns yttermått (ISO), det är således inga problem att hänga på sweloxx containerlås vid transporter oavsett om containern transporteras enskilt på lastbil eller väl packad med andra containrar på fartyg.

Slimmad förvaringsplats för låsbommen

Ok, vi ska vara helt ärliga. Ett sweloxx-lås är tillverkat av gediget svenskt stål och väger därefter. Det kan alltså upplevas tungt att bära omkring på om man behöver förvara enheten mellan användningarna. Av denna anledning har vi tagit fram en smart lösning för att kunna hänga upp låset på containerdörren under tiden för till exempel av- / pålastning.

Det enda som behövs för detta är två små hål som borras i dörren. 

Oavsett om låset hänger som lås eller på upphängningsanordningen håller vi oss fortfarande inom containers yttermått. Du köper anordningen separat, och den levereras komplett med skruvar, det enda du behöver göra är att borra två 6-millimetershål.

Kodlås för container

Framtiden är redan här…